dissabte, 1 d’agost del 2015

The Bunker - EnigmiK

http://www.enigmik.com/
És el room escape que he fet amb un grup més gran, érem 4, perquè m'havien dit que era un gran repte
i millor ser 4 persones. Els 5 - 10 primers minuts van ser molt bons!!  Hi ha una gran quantitat de proves que cap és pitjor que l'anterior. Vam tenir una bona coordinació, i vam aconseguir sortir amb 5:00 minuts sobrants. Després de fer-lo va passar al número 1 del meu Ranking.


Es el room escape que he hecho con un grupo más grande, éramos 4, porque me habían dicho que era un gran reto y mejor ser 4 personas. Los 5-10 primeros minutos fueron muy buenos!! Hay gran cantidad de pruebas que ninguna es peor que la anterior. Tuvimos muy buena coordinación, y conseguimos salir con 5:00 minutos sobrantes. Después de hacerlo paso al número 1 de mi Ranking.
 



Temàtica: A la web no mostren el tema, potser millor que ho descobriu vosaltres mateixos. 

Temática: En la web no muestran el tema, mejor que lo descubráis vosotros mismos.
 


El millor :) Les proves/enigmes
El pitjor :( El pitjor no va ser res del room escape en si, va ser haver-hi anat 4 persones, ja que t'has de repartir la feina i no vaig gaudir tant del joc.
Lo mejor :) Las pruebas/enigmas
Lo peor :) Lo peor no fué nada del room escape en si, fué que fuí con 4 personas, ya que tienes que repartir el trabajo i no disfruté tanto del juego.

http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html

Per després: Nosaltres vam anar a sopar a un bar just a la cantonada de Rosselló amb Independència, Bar-Restaurante-Azul. Vam menjar unes tapes compartides, no va ser deliciós però posen molta quantitat, i la cuinera molt amable va sortir a demanar-nos opinió, i ens van regalar uns postres detall de la casa, que això sempre s'agraeix.

Para después: Nosotros fuimos a cenar a un bar justo a la esquina de Rosselló con Independència, Bar-Restaurante-Azul. Comimos unas tapas compartidas, no fue delicioso pero ponen mucha cantidad, y la cocinera muy amable salió a pedirnos opinión, y nos regaló unos postres detalle de la casa, esto siempre se agradece.
 

Oleeeee.... saludeu!!

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la teva bona opinió!

    Ens alegra que ens valoris tan positivament i esperem veure't en futurs reptes!

    Agustí
    Enigmik

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, ens ho vam passar genial. Segur que no ens els perdrem.

      Elimina