dissabte, 1 d’agost del 2015

Escola de lladres - Escape Hunt

http://barcelona.escapehunt.com/


Vam tornar al Escape Hunt, vam pensar que l'escola de lladres ens oferiria una mica més de dificultat que el misteri de Gaudí
, però no.... De fet ens van sobrar bastants minuts més que l'anterior "room" fet al mateix lloc. Els decorats del joc molt ben cuidats, però la història no em va despertar prou la tensió i amb un enigma final, que personalment no vaig trobar-hi sentit. 


Volvimos al Escape Hunt, pensamos que la Escuela de ladrones nos ofrecería un poco más de dificultad que el Misterio de Gaudí, pero no… De hecho nos sobraron bastantes minutos más que el anterior room hecho al mismo sitio. Los decorados del juego están muy bien cuidados, pero la historia no me despertó suficiente la tensión y con un enigma final, que personalmente no le encontré el sentido.
 


Temàtica: A principis de 1900, hi va haver un important robatori en una argenteria. Tens valor per aturar aquest grup de lladres juvenils?
Temática: A principios de 1900, hubo un importante robo en una platería. ¿Tienes valor para detener este grupo de ladrones juveniles? 

El millor :) Has de fer servir tots els sentits.
El pitjor :( idem que el Misteri  de Gaudí.
Lo mejor :) Tienes que usar todos los sentidos.
Lo peor :( idem que el Misteri de Gaudí. 

http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html

Per després:  Us podeu acostar al carrer Girona, on hi ha el Ramen-ya Hiro, un petit restaurant Japonès,
teniu en compte que s'ha de reservar o haureu de fer cua.

Para después: Os podéis acercar a la calle Girona, donde el Ramen-ya Hiro, un pequeño restaurante japonés, tenéis que tener en cuenta que se tiene que reservar o tendréis que hacer cola.
 

(...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada