dijous, 2 de març del 2017

La Taverna - FAIF

Resultado de imagen para faif la taverna
El segon room escape que anem a fer a Vic, La taverna de Faif.
Un room que et proposen que has de fer servir els cinc sentits per resoldre el seu cas. Hi vam anar amb les expectatives molt altes, havíem seguit el criteri d'una parella de grans escapistes. Hi vam anar amb tantes ganes... però ens va decebre molt... Decoració gens espectacular, algun element molt fora de lloc amb la ambientació, i fins i tot, vam poder saltar-nos passos, ja que la deducció és relativament fàcil per obrir la gran quantitat de cadenats que hi ha. 

El segundo room escape que hacemos en Vic, La taverna de Faif. Un room donde te proponen usar los cinco sentidos para resolver su caso. Fuimos con las expectativas muy altas, habíamos seguido el criterio de una pareja de grandes escapistas. Fuimos con tantas ganas... pero nos decepcionó mucho... Decoración nada espectacular, algun elemento muy fuera de lugar con la ambientación, y hasta pudimos saltarnos pasos, ya que la deducción es relativamente fácil para abrir la gran cantidad de candados que hay. 

Temàtica: Tu, juntament amb el teu equip formareu part del cos de policia encarregat d’investigar una desaparició la qual creiem que està relacionada amb la màfia. La Taverna és un espai per on hi passen moltes bandes mafioses, i s’ha d’escollir bé el moment d’entrada per evitar que aquestes es quedin amb la vostra cara, com sabeu, no són massa amigues de la policia. Si entres a la Taverna, ningú t’assegura que en puguis sortir! Tot depèn de tu i el treball eequip. El que si t’assegurem, és una hora de sorpreses, diversió i descobriments. Haureu de fer servir les vostres habilitats d’observació, lògica, memòria, i sentit comú per poder escapar de l’habitació. Resulta estrany que dins d’una taverna puguin haver-hi tants secrets. Seràs capaç de descobrir què s’hi amaga?
El millor :) Al final, fer servir un dels sentits...
El pitjor :( Haver-hi anat amb les expectatives tan altes.
Lo mejor :) Al final, utilizar uno de los sentidos...
Lo peor :( Haber ido con las expectativas tan altas. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada