dilluns, 27 de març del 2017

Invitation - White rabbit


Hem anat a una festa d'aniversari tota peculiar a White Rabbit, a la seva sala Invitation.
El room escape té una història bastant ben construïda, que al final no només aconsegueixes sortir sinó també descobreixes el perquè de tot plegat. Amb una ambientació adequada que aconsegueix donar cert mal rollo. Els enigmes prou ben encaixats amb la temàtica, però ens va faltar alguna cosa per realment fer-nos pujar l'adrenalina. Potser perquè teníem un bon dia o perquè formem un bon trio, vam sortir-ne amb relativa facilitat.


Hemos ido a una fiesta de cumpleaños un tanto peculiar a White Rabbit, en su sala Invitation. El room escape tiene una historia bastante bien construida, que al final no solo consigues salir si no también descubres el porque de todo. Con una ambientación adecuada que consigue dar cierto mal rollo. Los enigmas bastante bien encajados con la temática, pero nos faltó algo para que realmente nos hiciera subir la adrenalina. Puede ser porque teníamos un buen día, o porque formamos un buen trío, salimos con relativa facilidad.


Temàtica: Habéis recibido una invitación a una misteriosa y espeluznante fiesta... Si decidís acudir, preparaos para resolver todo tipo de pruebas de ingenio para salir en menos de 60 minutos. Si no lo lográis, ¡ateneos a las consecuencias!
http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html

El millor :) La temàtica és original...com una festa pot fer tanta engunieta.
El pitjor :( Ens va faltar un "subidón".
Lo mejor :)  La temática es original... como una fiesta puede dar tanto asquete.
Lo peor :( Nos falto un "subidón".

Amb aquestes cares de bones nenes, qui no ens voldria convidar 
a la seva festa.... ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada