diumenge, 15 d’abril del 2018

Until Down - La Clau Room Escape


Quina evolució més bèstia han fet els nois de La Clau Room Escape de Manresa. Es nota la feinada i experiència acumulada en la seva nova sala Until Dawn.
Un molt bon principi, diferent, una intro boníssima que crec que va ser la clau (perdó per la redundància) per passar-me uns 5 primers minuts de joc en xoc (rodolí). Estava cagadíssima, impossible pensar... A mesura que van anar passant minuts i anavem avançant a la història ens vam anar relaxant, i rient, sí, rient bastant. Tot i que vam acabar el joc, no vam aconseguir ni d'a prop el botí, la nostra total admiració per els grups que ho aconsegueixin. 

Temàtica: Després dels horribles successos que van tenir lloc a la casa de la família Freeman, l’edifici arrossega la llegenda que està encantat. Ara, un excèntric milionari acaba d’adquirir-la i posarà en joc una quantiosa recompensa econòmica pels jugadors que compleixin l’objectiu que els hi proposa: passar una nit dins l’edifici. Us atreviu a participar-hi?


El millor :) Una sala en particular, a primera vista no semblava que pogués donar massa joc, però hi ha dos moments en concret amb efectes ESPECTACULARS!

El pitjor :( El mal rollo dels primers minuts.

Va costar fer la foto... uns van entendre cara de fer por... i algú va entendre cara de tenir por.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada