dijous, 16 de novembre del 2017

Sherlock: L'hora final - Elementary Escape Room

Resultado de imagen para elementary escape room 

Elementary Escape Room, una sala de temàtica detectivesca on ens va sorprendre gratament la història, del tot original.
El room escape, situat al centre de Vic, té una temàtica basada en una història que protagonitza Sherlock Holmes, però en un cas gens convencional. Tot i que al principi ens va semblar que ens plantejaven un cas difícil d'entendre, mentre van anar corrent els minuts vam anar entenent exactament el que havíem de fer. L'ambientació adequada ens va ajudar a anar seguint el joc, també alguna pista ens va ajudar a trobar la solució d'alguns enigmes, no és un room fàcil, i la varietat d'enigmes i al ser un room poc lineal, va fer que sortíssim amb només un parell de minuts de marge, de fet sortir així, és quan amb més "subidon" sortim . Moments molt originals i alguns detalls molt ben posats a lloc.

Temàtica: Sherlock Holmes, es troba investigant El Cas de l’Abecedari (s’estan duent a terme grans robatoris, segrestos i extorsions en negocis que segueixen l’ordre de l’A la Z) quan cau en un parany del Professor Moriarty. En realitat, tot és una farsa per aconseguir treure a Sherlock Holmes de casa seva, el 221B de Baker Street, ja que cada vegada s’ha tornat més maniàtic, més obsessiu i no vol sortir. El seu objectiu? Acabar d'una vegada per totes amb Sherlock Holmes, i ho aconsegueix. Sherlock Holmes és assassinat. Durant els 60 minuts que dura el joc haureu d’aconseguir tornar enrere en el temps, per saber quin és el punt exacte espai/temps en que Sherlock mor en caure en el parany de Moriarty i així poder anticipar-vos a aquest moment, canviar el rumb dels esdeveniments i salvar la vida del carismàtic Holmes.

http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html
El millor :) El cas en sí, i un detall al final del joc un cop haver aconseguit el nostre objectiu em va fer sortir més convençuda que m'havia agradat molt haver ajudat a en Sherlock. 
El pitjor :( Potser ens hagués agradat més entusiasme durant la presentació del joc.

Ajudants oficials d'en Sherlock?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada