dimecres, 5 de juliol del 2017

5ª Dimensió - FAIF

Resultado de imagen de faif la 5na dimencio
La segona proposta de FAIF, ens ha portat a visitar la 5ena Dimensió.
Hi vam anar un equip familiar, que vam treballar tots molt. Com que vam triar el nivell alt (sí, ens agrada viure al límit), hi havia moltíssimes coses a fer, i totes molt diferents. El que flaqueja més d'aquesta sala, tot i que comença molt bé, és l'ambientació, i el sentit de la història amb les proves que et trobes a dintre. Podriem dir que és una molt bona sala d'enigmes.

La segunda propuesta de FAIF, nos ha llevado a visitar la 5nta Dimensión. Fuimos un equipo familiar, que trabajamos todos mucho. Como escojimos el nivel alto (si, nos gusta vivir al límite), había muchísimas cosas que hacer, y todas muy diferentes. Lo que flaquea más de esta sala, aun que empieza muy bien, es la ambientación, y el sentido de la historia con las pruebas que te encuentras a dentro. Podríamos decir que es una muy buena sala de enigmas. 

Temàtica: Sóm uns Físics Aficionats a la Investigació de la Força (FAIF). Hem estat estudiant com funciona la força de la gravetat i com ja sabiem, aquesta, està composada de gravitons. Un gravitó és la força d’una partícula que fa que tots els objectes tinguin el seu pròpi pes. Fins ara no s’havia pogut veure mai un gravitó, i nosaltres ho hem aconseguit. El que ens preocupa és que hem descobert que està en perill de descomposició i l’única manera de sol·lucionar el problema és viatjant a la 5a dimensió, ja que és allà on residèix. Necessitem voluntaris per poder complir amb aquesta missió. Aquests, tenen tres objectius, el primer és arribar fins la citada dimensió, el segon, aconseguir recomposar el gravitó per, així, no posar en perill la gravetat de la terra i per últim trobar la manera de tornar a casa, ja que nosaltres us hi sabem enviar, però no sabem com fer-vos tornar. El repte s’ha d’assolir amb un màxim de 60 minuts. Us hi atreviu?
http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html

El millor :) Els riures del principi, i alguna prova molt original sense necessitat de grans tecnologies.
El pitjor :( Realment, al sortir, ja no recordava ni de què anava la història ni l'objectiu final de la sala, apart de sortir, està clar.

Lo mejor :) Las risas del principio, y alguna prueba muy original sin necesidad de grandes tecnologías.
Lo peor :( Realmente, al salir, ya no recordaba ni de que iba la historia ni el objetivo final de la sala, aparte de salir, está claro. 

La família :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada