dilluns, 22 de maig del 2017

L'especial del Xef - The Gourmet Escape Room Lloret


Cap a Lloret de Mar! Hem reservat taula a The Gourmet Escape Room, un restaurant ben peculiar, amb ganes de provar l'especial del xef.
L'ambientació original i d'allò més realista, sí sí, és un restaurant amb carta de menú inclosa. Un cop a dintre... ja us ho trobareu...

Hacia Lloret de Mar! Hemos reservado mesa a The Gourmet Escape Room, un restaurante bien peculiar, con ganas de probar el especial del chef. La ambientación original y de lo más realista, si si, es un restaurante con carta de menú inclusive. Una vez dentro... ya os lo encontrareis...
Temàtica: A “L’especial del Xef” has reservat una taula per menjar al nostre prestigiós restaurant, però aviat veureu que ni el restaurant és tan normal com semblava, ni el xef tan amigable… Compteu amb 60 minuts per descobrir que es cou al restaurant! Tindreu molta pressa en sortir abans que el xef arribi de nou a la seva cuina!


El millor :) Un començament molt autèntic!
El pitjor :( Anar a un room escape que encara està tendre... sempre té detallets a polir... lo bo, és que ja els tenen en ment.

Lo mejor :) Un principio muy autentico!
Lo peor :( Ir a un room escape que aun está tierno... siempre tiene detalles a mejorar... lo bueno, es que ya están en ello.

mmmm.... vam quedar ben tips.... o no...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada