diumenge, 22 de gener del 2017

La Masia - Can Bruna

Resultado de imagen de can bruna
Hem acabat la Ruta del Dragon amb una sala molt especial.
A Can Bruna t'introdueixen a una història familiar interessant. Una rebuda espectacular!! La iaia és una crac, per això aquest room escape es mereix un Bonus point. Una decoració super ben cuidada i un seguit d'enigmes molt ben camuflats amb l'ambientació. 
Hemos terminado la Ruta del Dragon en una sala muy especial. En Can Bruna te introducen en una historia familiar interesante. Un recibimiento espectacular!! La iaia es una crac, por eso este room escape se merece un Bonus point. Una decoración super bien cuidada y enigmas muy bien camuflados con la ambientación.
Temàtica:  Dins el mas de Can Bruna, on l’estratègia serà clau per superar jocs d’enginy que ens permetin desterrar els maleïts Padrós, mals esperits que porten vagant per la casa des de ja fa massa temps. A la sortida, moscatell i fruits secs a disposició dels participants.

Juntament amb Albet i Noya, celler pioner en agricultura ecològica, ofereixen fer un tomb entre vinyes i acabar destapant una ​curiosa​ història de fantasmes en una masia ​centenària. 

El millor :) Sens dubte... la iaia.
El pitjor :( Després de conèixer a la iaia... ens va costar molt concentrar-nos.
Lo mejor :) Sin duda... la iaia.
Lo peor :( Después de conocer la iaia... nos costo mucho concentrarnos.


Ruta del Dragón




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada