dimecres, 24 d’agost del 2016

El secret de Sant Jordi - Fluwim

A Vic hi hem trobat una aventura que amaga un secret, "El secret de Sant Jordi" de Fluwim.
Just al costat de la plaça major de Vic hem pogut resoldre pels pèls la història que plantegen. Ens ha encantat l'ambientació medieval, els enigmes molt relacionats amb la època on et transporten, i sobretot ens hem flipat amb el protagonista de la història... millor no fer-lo emprenyar... Un room escape que tot i que no és fàcil és molt recomanable d'anar-hi amb família, els nens al·lucinaran tan o més que nosaltres. 
En Vic hemos encontrado una aventura que esconde un secreto, "El secreto de Sant Jordi" de Fluwim. Justo al lado de la plaza mayor de Vic hemos podido resolver por los pelos la historia que plantean. Nos ha encantado la ambientación medieval, los enigmas muy relacionados con la época donde te transportan, y sobretodo nos hemos flipado con el protagonista de la historia... mejor no hacer-lo enfadar... Un room escape que aunque no es fácil es muy recomendable ir con la familia, los niños alucinaran tanto o más que nosotras. 
Temàtica: El secret de Sant Jordi Room Escape us transportarà a l'edat mitjana, en un món de llegenda i fantasia on necessitareu tot el vostre coratge per enfrontar-vos al que us espera. Endinseu-vos en la història no explicada de la llegenda de Sant Jordi i viviu una aventura medieval que us posarà la pell de gallina
http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html
El millor :) La història i un dels objectius del joc.
El pitjor :( Vam suar com autèntiques cavalleres.
Lo mejor :) La historia y uno de los objetivos del juego. 
Lo peor :( Sudamos como autenticas caballeras. 

Sortir amb el temps just... sempre ens fa sortir eufòriques!!

4 comentaris:

  1. Crec que malgrat que no està malament, crec el teniu massa ben valorat i en la meva opinió està massa amunt del ranquing.

    Guillem

    ResponElimina
    Respostes
    1. La valoració d'un room és tan subjectiva... El que sé és que ens ho vam passar super bé, vam trobar coses que no havíem vist abans i vam sortir-ne molt embogides. Però està molt bé que comparteixis la teva opinió, sempre són benvingudes.

      Elimina
  2. El vam fer i ens va encantar, està molt ben ambientat i la història és fantàstica. Només entrar ja et transporta a l'edat mitjana. El recomano 100%

    ResponElimina