dimarts, 5 de juliol del 2016

El codi Houdini

http://www.elcodihoudini.com/

A un raconet del centre de Manresa hi hem trobat el room escape de El Codi Houdini.
Ens va rebre la game-màter que està molt entregada al joc, que va gaudir quasi tan com nosaltres. El room escape, ambientat en un internat dels anys vint, presenta varietat d’enigmes amb materials i utensilis de l’època. 

En un rinconcito del centro de Manresa hemos encontrado el room escape de El Codi Houdini. Nos recibió la game-master que está muy entusiasmada con el juego, que disfrutó casi tanto como nosotros. El room escape, ambientado en un internado de los años veinte, presenta variedad de enigamas con materiales y utensilios de la época. 


Temàtica: 
- Aventura: Serà veritat que a l’antic internat de Santa Maria de Manresa amaga un secret que podria canviar el rumb de la història? Sereu capaços de trobar-lo els primers? Teniu 60 minuts abans que les portes es tanquin per sempre més.
- Misteri: Avui és 31 d’octubre, l’internat abandonat de Santa Maria es converteix en una confraria secreta, en la que seguint el ritual anual, toca invocar a Harry houdini. Des de l’any 1926 ningú ho ha aconseguit. Sereu capaços d’esbrinar les paraules secretes que conté el CODI HOUDINI i realitzar amb èxit el truc final d’escapar a la mort després de la mort? El temps s’esgota, queden 60 minuts perquè acabi la nit del dia 31. 
http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html
El millor :) Un aparell que feia anys que no veiem! Quins records d’escola.
El pitjor :( Varem trobar a faltar més relació del room escape amb la història que expliquen del el gran il·lusionista, escapista i mag.
Lo mejor :) Un aparato que hacía años que no veíamos! Que recuerdos de escuela.
Lo peor :( Echamos de menos más relación del room escape con la història que cuentan del gran ilusionista, escapista y mago. 

Ei quin bon temps vam fer oi? :) Es veu claríssim!



Estàvem d’estrena, havíem de portar el roomscaper en algun lloc, però en comptes de samarretes... m’he fet un anell!! I handmade eh. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada