dilluns, 9 de novembre del 2015

Nivell 1 - Escapis


Ja em tocava un room escape familiar. Vaig anar cap a la meva província d’origen, Girona,
i vaig engrescar (quina paraula més eixerida (ui... aquesta també sona bé) les meves germanes a perdre la virginitat al món dels room escapes. Vam anar a Escapis Nivell 1, i tot que vam tenir certs “problemes” per trobar la porta d’entrada, vam sortir amb èxit amb una mica més de 20:00 minuts sobrants. Elles van quedar satisfetes, de fet se’ls hi va fer una mica curt, com tot primer cop a la vida... Personalment em va semblar bastant fluix, sense tema definit ni història, amb el material bastant desgastat i amb pocs detalls sorprenents. El game-master ens va explicar que feia dos anys que l’havien obert i tenien pensat renovar-lo... hi estic d’acord. Però ens va parlar molt bé del Nivell 2, com un room escape diferent on s’ha de fer servir molt la lògica, ens va convèncer per tornar-hi.

Ya me tocaba un room escape familiar. Fui a mi provincia de origen, Girona, y motivé a mis hermanas a perder su virginidad al mundo dels room escapes. Fuimos a Escapis Nivell 1, aunque tuvimos ciertos “problemas” para encontrar la puerta para entrar, salimos con éxito con un poco más de 20:00 minutos sobrantes. Ellas quedaron satisfechas, de hecho se les hizo un poco corto, como toda primera vez en la vida… Personalmente me pareció bastante flojo, sin tema definido ni historia, con el material bastante desgastado y con pocos detalles sorprendentes. El game-master nos contó que hacía dos años que estaba abierto y tenían en mente renovarlo… estoy de acuerdo. Pero nos habló muy bien del Nivell 2, como un room escape diferente donde se usa mucho la lógica, nos convenció para volver.



El millor :) Haver-lo fet amb les meves germanes.
El pitjor :(  Sense tema i poc cuidat.
Lo mejor :) Haberlo hecho con mis hermanas.
Lo peor :( Sin tema y poco cuidado. 
http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html

Per després: Molt a prop hi ha la plaça Independència, i vam acabar fent un König, pel jovent gironí, tot un clàssic.
Para después: Muy cerca hay la plaça Independència, y acabamos haciendo un König, para los jóvenes gerundenses, todo un clásico. 

 No ens van fer ni foto... doncs a falta d'una... 3!


2 comentaris:

  1. el primer de moooolts, el bateig dels roomscape, diverció i satisfacció quan vas superant les dificultats....com la vida mateixa i amb les germanes al costat. Aviat a fer-ne més que això enganxa!!!

    ResponElimina
  2. El bateig va ser senzill i fàcil però encara que la porta d'entrada se'm va resistir ;) , la sortida va ser molt gratificant amb premi, sempre amb vosaltres germanetes!!!

    ResponElimina