dimecres, 29 de juliol del 2015

Roomin

Va ser la nostra primera experiència al món del room escape. Va ser brutal!!. És molt difícil puntuar una primera vegada
(jo dic que va ser la meva pèrdua de virginitat als room escapes) però intentaré ser el més objectiva possible. Nosaltres erem tres i vam sortir quan el comptador quedaven 3:00 minuts, hem de reconeixer que ens van haver d'ajudar bastant.

Fue nuestra primera experiencia en el mundo del Room Escape. Fue brutal!!. Es muy difícil puntuar una primera vez (yo digo que fue mi perdida de virginidad en los Room escapes). Nosotros éramos tres y salimos cuando al contador quedaban 3:00 minutos, tenemos que reconocer que nos ayudaron bastante.  

Sense utilitzar grans tecnologies i amb una ambientació modesta, el Roomin és un petit espai que aconsegueix sorprendra’t amb diferents obstacles prou enginyosos perquè entris completament a la història que et plantegen. Ho recomano molt com a primera dosi dels jocs d'escapisme en viu de Barcelona.

Sin utilizar grandes tecnologías y con una ambientación modesta, el Roomin es un pequeño espacio que consigue sorprenderte con diferentes obstáculos suficientemente ingeniosos porque entres completamente a la historia que te plantean. Lo recomiendo mucho como la primera dosis de los juegos de escape en vivo de Barcelona.

El millor :)  Des del primer minut d’entrar al local et posen dins la història.
El pitjor :(  Té pocs metres quadrats, 2-3 persones màxim. 

Lo mejor :)  Des de el primer minuto de entrar en el local te ponen dentro de la historia.

Lo peor  :( Tiene pocos metros cuadrados, 2-3 personas máximo.
  
http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html
Temática: Te citamos con urgencia en una vivienda desconocida del barrio de Gràcia de Barcelona, una vez allí te ofrecemos una experiencia única, ser el protagonista de una aventura gráfica.

  
Per després: A quatre carrers trobareu el Samsara, on podreu degustar unes de les braves més originials i boníssimes de tot Barcelona. El lloc no és molt còmode per seure però el menjar val molt la pena. 

Para después: A cuatro calles encontrareis el Samsara, donde podréis degustar unas de las bravas más originales y riquísimas de Barcelona. El lugar no es muy cómodo para sentarse pero la comida vale mucho la pena.
 

Les cares del primer Room

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada